Posting Beberapa Jam Yang Lalu.

16/08/2011

Jejak Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara Di Kesan Sebagai Adlin Abd Jalil? Apa Kaitan Dengan Nor Arlene Tan?

Oleh : HHalem.

1- Posting terkini dibawah diambil dari 1Peluru> dimana dimuatkan dari cerita Makcik Hajjah Sitt Al-Wuzara sendiri didalam blog Makcik Hajjah Sitt Al Wuzara>. Link ke blog tersebut telah dibuang oleh MakcikHajjah. Dibuang mungkin kerana identiti sebenar beliau telah hampir diketemui.

2- Walaubagaimana pun blog HHalem sempat mendapat ‘back-up cached google’ dari blog MakCikHajjah bertarikh 04 June 2011 dan dimuat dan disambung dibawah sekali.

3- Blog HHalem sempat juga mendapat kad pengenalan penuh ‘Adlin binti Abd Jalil’ seperti yang dicerita oleh 1Peluru. Jika Adlin yang dimaksudkan 1Peluru maka dibawah diperturunkan IC beliau.

‘Adlin binti Abd Jalil’
830513-14-6412
( Umur 28 tahun sebaya dengan Arlene 26 )

4- Siapa pula identiti Adlin sebenar kita tunggu berita selanjut dari 1Peluru. Sebelum ini Nor Arlene Tan binti Khalid > dikatakan Makcik Hajjah Sitt telah tersasar setelah GaySec membuat pengakuan dan pembetulan.

5- Pembaca di nasihatkan membaca article dibawah dengan berhati-hati kerana ia melibatkan aqidah seseorang. 

....start posting Makcik dari blog 1Peluru....

Yang menuduh makcik seorang bapok, pondan, lelaki, makcik tak peduli pun. Buruk betul pemikiran korang ni. Mentang-mentanglah makcik ni hajjah kampung. Makcik orang tua bukan orang bodoh! Jangan anggap makcik tak pandai guna komputer, tak reti bahasa Arab, tak tahu pasal agama makcik sendiri! Kalian semua telah tersilap!

Lampiran A:
Kuku Hijau - xx0513-14-xxx2

Ini kad pengenalan lama makcik. Adakah seorang lelaki ataupun pondan ataupun bapok dibenarkan memakai tudung dalam gambar kad pengenalan? Adakah makcik seorang lelaki dimana empat digit terakhir nombor kad pengenalan makcik bernombor genap? Orang lelaki bernama BINTI ke? Jangan buat bodoh!! (HHalem - Umur 28 tahun ada terima kad pengenalan lama. MyKad start 5 September 2001)

Lampiran B:

Yang menuduh makcik bukan orang Islam, bukan rakyat Malaysia, bukan orang Melayu, yang menuduh makcik murtad, Yahudi, Cina, India, Kristian, ateis, Indon… kepala keparat kamu lah! Ini kad pengenalan terbaru makcik. Makcik benar-benar ISLAM, benar-benar MELAYU, dan benar-benar rakyat Malaysia. Kalau dah bengang tu but bengang sendiri sebab makcik berani berkata benar tentang Islam dan berhujah dan berdebat pasal Islam. Kalau ada ulamak babi JAKIM nak berdebat dengan makcik sila buat pengumuman am, makcik boleh datang berdebat depan muka. Kalau tak nak, sila pergi sambung main pantat dengan JAKIM sekali!

Lampiran C:

Yang menuduh makcik tak pernah pergi Mekah, menipu dengan hujah makcik dalam Bahasa Arab, menuduh makcik bukan seorang HAJAH… taik suci nabi Muhammad lah!! Memang jubo emak yang melahirkan korang tak setanding dengan jubo emak babi Muhammad bohsia padang pasir Arab sang Aminah tu!! Ini antara salah satu cop visa Saudi Arabia dalam pasport makcik di mana makcik dulu pernah duduk kat sana dan beribadat kat sana jugak! Orang kafir mana boleh masuk Mekah!!

Kepada babi-babi yang menuduh makcik disuapkan duit oleh UMNO, orang Yahudi, pihak gereja Kristian, paderi-paderi Katolik, orang kafir luaran, Freemason, Illuminati… dalam krisis kegawatan ekonomi sedunia macam ni, entah siapalah yang nak sedap-sedap menaburkan duit sesuka hati suruh makcik berdakwah ek??

Baca entri penuh di sini (Klik!)> (Note:Link telah dibuang)
...end posting dari 1Peluru..

Baca sambungan di sini.
Sambungan article yang sempat blog HHalem perolehi dari ‘back-up cached google’ dari link yang telah dibuang oleh MakcikHajjah.

Makcik buat blog ini sebab makcik sudah tak tahan dengan setan-setan di Facebook yang kononnya maha bijaksana dalam berdebat pasal Islam dengan makcik. Bila dorang ketahui bahawa makcik seorang hajjah, umat Islam, orang Melayu, diorang sendiri bengang dan tak dapat terima hal ini. Lepas tu apa lagi, dorang panggil ramai-rami tuduh makcik memberi hujah yang menyesatkan umat Islam, report ramai-ramai kat Facebook supaya delete makcik. Tak reti balas hujah makcik, sikit-sikit nak maki, sikit-sikit nak tuduh makcik murtad, pas tu nak mendiamkan makcik. Babi lah!!

Sebab tu makcik berpindah ke WordPress buat blog sendiri. Boleh berblog sorang-sorang, orang yang minat pada hujah makcik je layan, tak de siapa nak kacau. Pas tu makcik pun bukak Twitter sendiri sebab orang kat Twitter tak macam babi Yahudi bodoh kat Facebook tu!! Sikit-sikit nak delete. Sikit-sikit nak report. Bodoh tol!!

Tak sangka makcik WordPress dan Twitter boleh buat makcik femes sampai kerajaan Malaysia pun terasa sendiri dengan hujah-hujah makcik. Siapa yang makan cili dia terasa lah ek?? Babi senget Najib Razak tu pun hendak-hendak tarik balik apa yang die kata bulan April lalu pasal isu kebebasan isi Internet yang tidak akan disekat. BABI LAH KAU NAJIB!! Memang tahi anjing HIPOKRIT engkau ni!!

Blog makcik tak ada kene mengena dengan pihak politik mana-mana. Semua parti politik makcik kritik dan maki hamun sebab korang memang layak dikritik dan dimaki hamun sekeras-kerasnya!! Lagi korang naik lemak, lagi teruk korang bantai duit cukai makcik bayar setiap tahun supaya korang boleh sedap berpantat-pantat buat setan dengan SKMM dan iblis-iblis kat JAKIM yang makan duit zakat makcik pas tu buat maksiat sekali!! JAKIM pun setan hipokrit kat negara ni tau tak!!

Nak masukkan makcik ke ISA, buat lah!! Makcik alu-alukan kedatangan PDRM, KDN, ISA kat pintu rumah makcik. Cepatlah datang!! Makcik tengah tunggu ni. Lepas tu nak buat apa?! Nak sebat? Rejam makcik? Bogelkan makcik kat Dataran Merdeka? Inikah perangai negara Malaysia yang merdeka? 1Malaysia konon!! 1Nazi anjing kurap adalah!!

Makcik hanya nak berdakwah kat sini. Jangan kacau, boleh tak?! Kalau tak nak dengar hujah makcik jangan layan. Tak payah sekat-sekat. Kawal diri sendiri. Jangan kawal hak orang lain.

Makcik tak mintak pun orang ramai layan hujah makcik. Makcik cuma nak tolong orang yang ingin tahu pasal Islam sebenar. Diorang nak belajar apa itu Islam dari makcik sebab syllabus jahil Kementerian Pendidikan yang sesat tu merogol ajaran Islam sebenar. Bebudak belajar nak pass peperiksaan je. Bukan nak jadi umat Islam sebenar. Lagi bebudak remaja telan ajaran Islam KPM dan JAKIM lagi setan jadi dorang tau!! Tengok budak pelacur Adinda Evans tu!! 14 tahun dah jadi bohsia!!

Makcik hanya berdakwah. Itu sahaja. Kenape? Bende ni tak boleh buat kat Malaysia? Makcik bukannya berdakwah agama lain pada umat Islam. Makcik mendakwah Islam pada umat Islam. Perlembagaan tak boleh lindung hak makcik ke? Islam macam mana pulak kene lulus? Islam yang dirogol oleh babi-babi JAKIM yang menjilat bontot UMNO?

Yang tidak berkenaan tu berambus je lah. Simpan nafsu untuk kiamat. Simpan panas baran tu untuk perang jihad dunia yang akan dilancarkan tak lama lagi dek Al-Qaida dan Taliban. Nanti sampailah jugak Imam Mahdi tu. Muncul lah khalifah Islam sedunia. Korang tu pun dah mampos nanti. Babi Muhammad tu dah lama mampos pun. Tak leh selawat dan kuatkan iman tu sikit ke?? Sial tol!!

Nak mendiamkan makcik konon. Pergilah korang sambung main pantat wahai JAKIM, UMNO, SKMM, PDRM, IRIMM, PERKASA, PUKIDA, dan lain-lain makhluk setan ni!!

Dengan penuh tulus ikhlas,
MHSAW

N/B: Kepada hacker-hacker yang nak tebok akaun makcik, yang menghantar makcik segala jenis email phishing, spam, virus, yang nak hapuskan makcik dari internet, insyallah kamu sendiri akan dihapuskan oleh babi setan Allah swt sebelum kamu berjaya dapat pecahkan pintu rumah makcik.

...end of Makcik Hajjah...
Comments / Pandangan Melalui Facebook

30 comments:

  1. Spesis apa ni ? Mengaku Islam tapi menghina Nabi. Dia kata dia cuma mendakwah Islam Sebenar ? Kalau Islam Sebenar, kenapa guna bahasa kasar, caci maki ? Gaya bahasa macam Tomboy. Tapi apa punca dia marah sgt dgn Islam 'Yang tak benar' ? Ini mungkin kes mengaji sendiri-sendiri, tak mau bertukar fikiran, tak mau bertanya pada orang lain, akhirnya jiwa dan fikiran sendiri jadi bercakaran.

    ReplyDelete
  2. kata x politik... tp kenapa UMNO masuk sekali... mana PAS? mana PKR? mana DAP?... dah sah geng2 pakatan haram punyer nie... inilah islam ciptaan PAS PKR dan lg mulia DAP...

    ReplyDelete
  3. Hrp ada alim ulamak yg sudi berdebat dgn dia. Nik ajis n Hj hadi jgn la buat2 x nampak pulak. Bila ada org ckp pasal janggut, puak2 PAS cepat je tuduh org tu hina nabi w'pun dlm hati xder niat nak hina pun. Habis dicanang seluruh donia, dimaki-hamun org yg ckp pasal janggut tuh. Ni dah terang2 dpn mata org hina nabi knp diam pulak?

    ReplyDelete
  4. betul kata anon 10.34, mck iblis tu cuma kutuk parti UMNO. parti PAS dan PKR tak. org akan kutuk kalau dia musuh. jelas UMNO musuh mck iblis tu. dia tak kutuk PAS dan PKR mgkin krn parti PAS dan PKR ada kena mengena dgn mck iblis tu.

    ReplyDelete
  5. Jangan wat tuduhan begitu. Itu hak makcik tu nak kutuk UMNO Jangan kaitkan politik...... biarlah makcik tu tersesat .....jangan pulak kita terikut sama. Kalau nak perjuangkan ISLAM... perjuang le betul2. Aku sendiri sangat marah dgn cacian makcik ni pada AlLAH swt dan Nabi Muhammad saw. Aku x tersentuh sedikitpun kalau makcik ni nak kutuk mana2 parti.

    ReplyDelete
  6. dan juga korang tak pernah fikir ke yang org gila ni kutuk UMNO mungkin sebab tujuan dia utk membuatkan korang terbuka mata yang org gila ni di bayar oleh PAS dan PKR?? logikkan akal sikit...sekarang ni zaman fitnah...

    ReplyDelete
  7. satu masa nanti dia akan dpt balasan. contohnya kena panah petir ke, kena penyakit sopak ke atau busung ke. tp kalau ikut hukum org mcm ni dh lebih dari wajar utk dipancung. kita berserah je pd Allah sbb malaun anak setan tu ciptaan Allah jua...

    ReplyDelete
  8. Dia ni mentally depressed. Fikiran dah rosak.
    Sekadar ketagih perhatian.

    Kecewa dalam hidup tala marah kepada semua termasuk Allah.

    ReplyDelete
  9. kenapa la nak di layan orang yang rosak mental macam ni...lagi dilayan lagi menjadi.

    ReplyDelete
  10. ingatkan orang tua 50th lbh sbb dah ke Mekah...

    ReplyDelete
  11. Tak semua yg tak suka UMNO tu perlu datang dari orang-2 Pakatan Rakyat.. yang tak berparti pun ada yg tak suka dengan polisi UMNO-BN ni..

    ReplyDelete
  12. Buat apa panggil TNG Nik Aziz,panggil lah Masihttah ke,Jamil Khir ke atau mufti korang yg hebat tu Harussani.Apa guna dorang ni duk kat kememterian hal ehwal ugama tu? makan gaji bute??Benda2 mcm ni tutup mata je..Habiskan duit aku bayar gaji dorang..

    ReplyDelete
  13. Sah2 org Giler, org klu waras dan tahu dia berada dlm kebenaran dia tak akan menyembunyikan identiti diri dia sendiri.

    ReplyDelete
  14. sah2 org ni bkn islam, kalau Islam pun dah lama dia murtad.

    ReplyDelete
  15. INILAH AKIBATNYA BILA AKIDAH HANCUR DENGAN PERBUATAN SENDIRI.....KEPADA YANG INGINKAN AGAR PERKARA INI SELESAI, 1)Mohon diberikan hidayah kepadanya agar tidak terus dibakar oleh Api Neraka, pintu taubat Allah sentiasa terbuka kiranya dia masih Islam.. dan kita pun janganlah dok gatal komen, ini akan terus menjadikan perkara ini tidak berkesudahan ,biarkan makcik yang bergelar hajjah ni menulis sorang2 jangan pedulikan dia....

    ReplyDelete
  16. Tok sah layan, kepala dah biol.

    Tapi kalau aku kenal, selisih tengah jalan, aku sepak aje.

    ReplyDelete
  17. Arlene tan sila buat sidang akhbar!

    ReplyDelete
  18. everything leads to one thing - POLITIC!

    ReplyDelete
  19. aku nak tnye.. sila bagi pendapat.. klau kate aku jumpe org mcm ni.. aku tikam perut dier smpai dier mati.. aku bleh kene gantung tak? tkpun meringkuk kat dlm berpuluh2 tahun..?

    ReplyDelete
  20. kasik pancung, baru kau tau, kat langit tuh sana ada aper...

    ReplyDelete
  21. really in need of a psychiatric referral

    ReplyDelete
  22. kalu nak marah pon janganlah hina2 nabi bagai..ish3

    ReplyDelete
  23. Insyaallah, orang macam ni akan didatangkan penyiksaan yang amat sangat, buktikan bagaimana masjid boleh terpelihara dan tidak terjejas sikit pun sewaktu tsunami di acheh sedangkan sekeliling telah hancur, orang kafir laknat semua tak dapat terangkan bagaimana ia berlaku

    ReplyDelete
  24. I'm really loving the theme/design of your weblog. Do you ever run into any browser compatibility issues? A handful of my blog readers have complained about my site not operating correctly in Explorer but looks great in Firefox. Do you have any solutions to help fix this issue?

    Here is my web site; dailypromotion.biz

    ReplyDelete
  25. For most up-to-date news you have to go to see internet and on world-wide-web I
    found this website as a best web site for hottest updates.


    my website :: internet radio

    ReplyDelete
  26. Yet another first person shooter game this time around, but the
    first Far Cry was quite good. replica cartier earrings.
    I thought it would be cool to make people laugh as I inquire into the things that fascinate me, like
    the trap of being human and, at the same time, divine.
    When it comes to bridging your skills gap in gaming world then you can do anything to prove yourself.
    Of course, the layout of the apps is completely customisable,
    so you can place your most commonly used apps and widgets within easy reach,
    so they can be instantly accessed after unlocking the screen.
    Those pain killers and medications hide the problem without dealing with the true cause.
    Today, the scenario is entirely different. Nevertheless, we're now moving on and talking about the top Xbox 360 games for 2012. *Composite fillings. A Whole Lot of Exciting Options to Choose from Advanced car wash equipment use low-flow technology that drastically reduces drying times for carpets and upholstery.

    Here is my homepage - simply click www.play-keys.com

    ReplyDelete
  27. Be intelleсtual enough to see that youг ad does not
    go оn air on a unseemly show ; a Chгistiаn book going οn air on a show that iѕ about handling ѕеxual iѕsues wоuld be rіdiculouѕ.
    Yet anοthеr ωаy to construct
    а devіce to harness enеrgy frоm rаdio wavеs iѕ uѕing an antenna, conneсted to a ѕeries οf diodes and
    a capаcitor banκ that is earthed. Thеѕe include the aгtist-branded
    music channels such as The Grateful Dead Channel, Eminem's Shade 45, Jimmy Buffett's Radio Margaгіtaville;
    there іs еven thе сlassical music Metroρolitan Opera
    Radio channel.

    Feel free tο ѵіsit my site; video downloader

    ReplyDelete
  28. Rather,all the applications keep running in the background
    although in a low power state,utilizing both processing
    power and memory that leads to a lower battery life.
    As you lift out the screen you'll see it is still attached via a ribbon cable. Mobile computing is continuously getting better with best performance, smarter processors, light weight and handy designs, but as we all know, the main power of the mobile computing device (weather it is laptop, mobile, PDA or e-book reader) resides in it's battery capacity.



    Also visit my weblog gratis spiele spielen

    ReplyDelete
  29. Rather,all the applications keep running in the background although in a low power state,utilizing both processing
    power and memory that leads to a lower battery life.
    So, follow the battery power saving tips above to
    get the most bang for your buck. Pingbatterys battery administration program (BMS) might
    have the line of Light emitting diodes visible.

    Also visit my site - spiele spielen kostenlos

    ReplyDelete
  30. Over time Pandora gets smarter and smarter as it gets to know you and your musical tastes.
    He just wants to walk around with a trench coat and flash people in peace when he gets older which
    he will make a daily routine. Once at your site, users can buy your products and services or click on your Ad - Sense ads.


    Feel free to visit my web site ... mouse click the following web page

    ReplyDelete

Terima Kasih Kepada Pembaca Setia Berikut (233) :-

Ribuan Terima Kasih dan Penghargaan Kepada :- 1-Aku Pasbuih Siamang(GMC), 2-Ngentom Bulan, 3-EfyHelmy, 4-Wak Jengkol, 5-Media Permatang Pauh, 6-Gelombang Rakyat, 7-Pak Habib, 8-AloQ StaQ, 9-Gelombang Wangsa Maju, 10-Pacat, 11-Kota Sarang Semut, 12-Blogen Starz, 13-Suara Lensa, 14-Pendita Kain Singkat, 15-Pemuda UMNO Bahagian Tapah, 16-Razaq Saleem, 17-KL Boyz, 18-Remedy, 19-Jed, 20-Jiwa Paradox, 21-Anak Bangsa, 22-Sungai Rapat, 23-Realiti Mulut Melayu, 24-Yuseri Yusoff, 25-Eeka, 26-Papa Gomo, 27-Puteri UMNO Msia (Cyber Trooper), 28-Puteri UMNO Msia (Gerbang Tempur), 29-Hafiz, 30-Anak Seberang, 31-Wan Cikgu Muzik, 32-Link Msia, 33-AhmadKhairulNizar, 34-Radzuan Jalal, 35-Durahiem Satar, 36-Sakaria Mohd, 37-Det Guaq(IBSBina)-Jantan Man, 38-Mal Jor, 39-Pemuda TG, 40-Putra Melayu, 41-Abe Zul=Zulkufli Hussin, 42-Hulu Langat-Horas, 43-Zulkufli=Abe Zul, 44-AkuBekasPkr, 45-Tenggara EnalRahim, 46-LamiaFamilia Ajai62, 47-SFH70, 48-SangKuriang Malaya, 49-Cr.Lukman Moidin, 50-Terbey Lastik, 51-Boyjot71, 52-Siti Fatimah, 53-Dewi Sue, 54-Bujang Senang, 55-Bee Qs, 56-Gerakan Timur, 57-CostaCurta, 58-Jemari Kasturi, 59-Semut Hitam, 60-Harith Haiqal, 61-DK Ku-Bro, 62-Teacher Fadzly, 63-Tepak Bersulam Zack, 64-Alida Mahmod wife Jalaini Ajai, 65-Mohd Zainudin, 66-Azman Naim, 67-GhostWriter, 68-Darah Satria, 69-Zayyat, 70-Zulkifli Yunus, 71-Khaidir Baharudin, 72-Hsya Feeqah, 73-Meow Bergaya, 74-Syed Abu Sayyaf, 75-Tinta Jambu, 76-HHalem, 77-Jason Wade, 78-Cikgu Mat, 79-Mohd Ali, 80-CoolMore, 81-MelayuWawasan 1Msia, 82-MZaifful, 83-Keris Panas, 84-Keris Jentayu, 85-Wau Janak, 86-Zuraini Kamal, 87-Lukes, 88-Naluri rakyat, 89-Mohd Azlan, 90-Nemo, 91-Md Shawall, 92-Lat Alang, 93-Apai Sepai, 94-Abdul Majid, 95-Nemo, 96-Topan, 97-Myia, 98-Mohd Najib, 99-Gensuri Lestari, 100-Muhammad, 101-Webmarhaem, 102-Mohd Najib, 103-Che Nal, 104-Ahmad Razali, 105-Nazari Mohd, 106-Benny Fizz, 107-Panglima Hitam, 108-Mohd Kamarulzaman, 109-Hanafi, 110-Halim Mansur, 111-Jieiyha, 112-G13, 113-KapakTajam, 114-Al Malek Fuat, 115-Izhar Aziz, 116-Norhaliza, 117-Faridah Akafera, 118-Tauke Ikan, 119-MelaysiaNews, 120-Bongphalla dara, 121-Kepek, 122-Malaysia News, 123-JayBoss, 124-Parti Gerakan Kota Alam Shah, 125-Nas Japan Bikes, 126-Yus Mentor, 127-Putra Merdeka, 128-Lembing Maya, 129-Krie Zamimi, 130-Byll Bella Huda, 131-Zulizah Rahim, 132-Ahmad, 133-Anwar Zainudin, 134-Rosli Ibrahim, 135-Ahmad Latif, 136-Uzumaki, 137-Mantoya, 138-Maskinah, 139-Pak Ngah, 140-Retro Blue, 141-Azimat, 142-Ramle Nahkoda, 143-Suhaimi Bahari, 144-Lala, 145-YY, 146-Kapt Bokkari, 147-Sudirman Dullah, 148-Sudik, 149-Noraswan, 150-Adlin Sayang, 151-Mr M, 152-Junid, 153-Gadis, 154-Faizi, 155-Razif, 156-RF Lias, 157-Inshyirah, 158-Muhaimin, 159-Misai Kanzzs, 160-KialJr, 161-Pye Geo, 162-Abu Idris, 163-Binjai Manis (Rosli Othman), 164-Roslan, 165-Asmah Karamin, 166-Asmah Karamin, 167-Man Pokya, 168-Nor Alfilaili, 169-Shahidan Begonia, 170-Ismail Bukit Mas, 171-MiaZara, 172-Adnan Aziz, 173-Pas Bukit Sentosa, 174-Zalina, 175-Al Maliki, 176-Jun Salleh, 177-Shahril, 178-Pauzi, 179-Spirit, 180-Jeffry, 181-Abdullah, 182-Adam, 183-Wak Bako, 184-Mat Thohir, 185-Muhd Irfan, 186-Antara Pos, 187-Ahmad Lokman, 188-Jose Manuel, 189-Mohd Shaari, 190-Aloq Laloq, 191-Zul-Jgk, 192-Tombak Berapi, 193-Khalid Che Lah, 194-Khalidmacola, 195-Tombak Berapi, 196-Nurazani CheLah, 197-Afirdaust, 198-Jaafar, 199-Nurazani, 200-Manz, 201-Zainal Putra, 202-XePc, 203-Pisau, 204-Shamz, 205-Wira Kenyalang, 206-Nasbadar, 207-Spy Satu, 208-May, 209-Tok Kiku YB, 210-Embrose, 211-ROxx, 212-Adiba Yasmi, 213-Amirul Yusuf, 214-Shiegin, 215-Jagbug, 216-Joe FZR. 217-MerahMoto, 218-Ahmad Shaju, 219-KunKH, 220-Khalid CheLah, 221-The Lakaran, 222-Saeif Agha, 223-Romario, 224-Media Shah Alam, 225-Maxma, 226-Tawau Gondrong, 227-Arbar, 228-Kasmat, 229-Mazran, 230-Salim, 231-Papagege, 232-Wan Salwati, 233-Johari....

Teramai Pembaca Dalam 7 Hari.

Blog Archive